Skriv några rader i vår Gästbok - både ris och ros - det hjälper oss att göra Praginfo till en ännu bättre informationskälla om Prag och Tjeckien.

Tack!

Namn

e-mail

Ris & ros

 

 

 

 

Läs vad besökare på Praginfo har skrivit i vår gästbok. Vi publicerar alla insända brev - inte bara rosor.

 

Bra sida! Kan också rekommendera AirportTaxi funkade kalas. Måste snart åka tillbaka, underbar stad och underbar öl.
Niklas N

Jättebra hemsida, lätt att hitta och bra info. Beställde Airport taxi och kan absolut rekommendera det till andra. Vår chaufför var en kanon guide berättade historia, tips mm. När vi ville bli hämtade tidigare för hem resa så var det inga problem.
Vi kommer åka tillbaka till Prag igen, otroligt vacker stad! Trevligt folk!
Åsa N

 

Praha var som vanligt fantastiskt, trots åskstormar och regn på tvären. Prisbilden är en annan nu än innan de kom med i EU. Men det finns ju billiga ställen att gå på om man bara vet var. Åk dit och förundras!
Inge

Jättebra sida. Passar på att rekommendera botel Admirals restaurang, fantastisk bra mat.
Johnnie

 

Bättre sida finns inte! Ser den regelbundet flera dagar i veckan och rekomenderar den varmt till alla som är intresserade. Besöker själv Praha varje år sedan 98. Där bor jag privat hos tjeckiska vänner. Åker ner igen i sommar. God mat och massor av PIVO väntar.
Inge Frisk

Tips: Köp 3 eller 5 dagars Kort för lokaltrafiken Spårvagnar + tunnelbanan är perfekta att komma till sevärdheter och dom går tätt och nästan överallt. Skaffa en karta över nätet Finns på större stationer eller på Nätet. Praginfo perfekt information om allt.
T Lind

 

Vilken fin sida! Kanonbra! I helgen skall vi till Prag på innebandy VM. Nu vet vi ALLT om stan!
Eric

 

Kom hem från Prag 2/11. Hittade sidan efter resan... synd! Men nu vet jag vart jag ska kolla innan nästa resa!!! Mycket bra sida!
Jenny

 

En mycket informativ och lättöverskådlig sida. Den ligger nu bland mina favoriter och kommer väl till pass när vi åker dit snart. Tack!
Mariana Möller

Jättebra sida. Finns möjlighet att lägga in gästers bedömningar av hotell och kanske bilder? Att välja hotell är urjobbigt eftersom man aldrig vet vad man egentligen får.
Marie
Svar: Det är dessvärre omöjligt för PragInfo att betygsätta alla hotell i Prag.

 

Gick en rundvandring uppe på slottet och skulle ta en pizza på ett ställe som heter "Pizza Mystic", ät aldrig där, det är tok dyrt. Vi betalade nog 250 svenska kronor för en pizza en liten öl en liten cola.
Roger

Suverän hemsida! Borde finnas för alla större städer!
Ullis

 

En mycket bra sida som hjälpte oss, på vår resa till Prag. En kanonfin stad. Rent o fint överallt i stan. Men ett stort minus för taxiförarna som inte har en aning om var dom ska köra fast dom fått info av Pragbor vart dom ska. Sen när dom kört fel så vill dom har mer betalt. Nä, skicka dom på charmkurs och ge dom GPS. Annars var allting kanonbra. Vi åker säkert dit igen. Ha det gött.
Lasse

 

Hej, vilken fin fin sida
Hampus

 

Jag tycker mycket om den här sidan!
Många kramar Tessan B

 

Tycker hemsidan är kanonbra! Har hittat all info jag sökt
efter :o) åker till Prag nu på lördag (22/12) med min sambo, kommer bli super skoj.
Sofie

 

Var till Prag för någon månad sen och den här sidan hjälpte mig väldigt mycket. En väldigt bra sida och en fantastisk stad
Rebecka

Åker till Prag 6 dec för första gången, hoppas vistelsen blir lika bra som denna hemsida!!
Kurta

 

PragInfon är omfattande och bra.
Harri Vertanen

Underbart informativ sida!
Åker till Prag för första gången 31/7... Ska bli spännande!:)

 

Dekuji moc za pekny a dobry webove stranky!! :-) Moc dobra informace!
Det vill säga: Tack så mycket för fina och bra sidor!! :-) Mycket bra och användbar info.
Kim

Bästa sidan om Prag!
Thorolf Niska

 

Hallå! Ville bara säga att detta är en suverän hemsida, och informationskälla :)
Åsa

Ska till Prag för första gången i morgon och jag har haft jättestor nytta av denna sidan. tack för en välfylld hjälp!
Anette

 

Enormt bra sida med mycket nyttig info =)
Sven Nilsson

Åk till Prag! Det var hur trevligt som helst! Vi kom nyss hem efter en 5 dagars partyresa, det var bland det roligaste jag gjort!
Nisse

 

För den här sidan kan man inte ge annat än ROS jag har haft så otroligt stor nytta av sidan och den är helt super. I morgon åker jag till Prag igen och har verkligen studerat sidan för att få tips och ideér. Fortsätt jobba med den här.
Ha det bra. Helén

Jättebra. Lätt att söka info.
Christer Söderkvist

 

Skitbra sida...
Svenne

Mycket bra och informativa sidor.
Peter Johansson

 

Hej! Ville bara säga att sidan är suverän och att jag kollar ofta på WebCam:en och drömmer mig tillbaka!
Katta

På torsdag morgon bär det av till Prag och jag vill bara tacka för en jättebra sida där vi fått ta del av mycket bra information inför vår vistelse. Kanske skriver vi en rad när vi kommit hem igen.
Nilla

 

En mycket bra hemsida om Prag , Tjeckien Är ganska ofta i Prag Och stortrivs i denna vackra stad, Mycket trevliga restauranger och väldigt bra mat och Öl förstås.
MVH John Kleven

bra hemsida mycket bra
anita gunbjer

 

Jag är en gammal emmigrant från tjeckoslovakien 1968. nyligen har jag återvänt tillbaka. De här sidorna är det bästa som finns skrivet om tjeckien på främmande språk och jag använder dem dagligen när jag på nytt försöker anpassa mig i mitt gamla hemland;-))

 

Mycket bra sida. Till stor hjäjp inför våra resa till Prag maj - juni 05.
René Lundström

 

Jeg skal til Prag i julen 04. Dette er en utomordentlig fremragende site.
MarianneO, Danmark

Vill bara meddela att jag älskar den här sidan o lägger länkar till den i vartenda reseforum jag snubblar in i!

Tack vare er fick vi tag i Old Town Apartments i våras o bodde hos dem en vecka i juni. Funkade hur bra som helst.

Keep up the good work!

Kitty

 

Hej,
Händer inte ofta men måste bara berömma Er hemsida. Den är KANON!
MVH Joacim

Hej och tack för Ni finns. Har nyss kommit hem från en vecka i Prag. Jag är alldeles stel i hela kroppen efter allt vandrande upp och ner, in och ut ur gamla kvarter, kyrkor och katedraler, kloster och museer, samt ett otal fantastiska trädgårdar och torg. Trots att jag nyttjat det värdefulla kommunikationskortet till brisningsgräns. Att kunna använda sig av metro, bussar och spårvagnar kors och tvärs utan begränsningar, för bara 70-75 SEK, är guld värt.

I en stad där gatorna i princip följt huskroppen, blir sträckningar lite krystade, det var svårt att hitta logiken. Utan PRAG-guiden hade jag stått mig slätt, för jag villade lätt bort mig då intresset inte ligger i att titta på gatunamn. Innan jag reste ut har jag haft väldig god nytta av boken i mitt planerande och det stämde väl med den verklighet som mötte mig. Vad jag inte väntat mig var den höga digitala utvecklingen i ett land som vi lätt betraktar som ett typiskt (och felaktigt underutvecklat) öststatsland. På många områden upplevde jag nästan som vi i Sverige låg lite efter.

Jag har varit med om mycket, t.ex. den fantastiska jazz-båtturen där jag fick vara med om en slussning mitt i Prag, det hade jag inte väntat mig. Den svarta kvällen/natten med alla dessa fantastiska byggnader med sina specifika tornformationer som hela Prag består av, att se dom belysta som juveler i en sagovärld. Det var trolskt, och jag åker gärna tillbaka för att besöka de många platser som jag inte hunnit med. Och att jag har ont i kroppen, ger bara en krydda åt den upplevelse jag varit med om.

Att jag skulle vara så slarvig att jag förlagt min inköpta PRAG-guide, efter halva veckan sörjde jag väldigt mycket. Men inköpte en ny så snart jag kom hem, den är användbar och till glädje även efter en semestervecka.

Jag kan inte nog uppskatta, både innehållet och dess

utformning, åskådliga teckningar och och tilltalande bilder som gör det roligt att läsa och titta på. I vissa fall är kanske texten i minsta laget, men jag förstår ju att ska man få med så mycket som finns i den måste avkall göras på något. PRAG guiden är den första i serien som jag haft anledning att inhandla, men med all säkerhet kommer jag att få tillfälle till att nyttja den för andra resmål. Jag rekommenderar den till alla jag känner och kan.

Tack

Birgit Ärleborn

 

Det är sällan man hittar hemsidor som är så väl fyllda med en bra struktur som er. Ska resa till Prag i början av juli och har hittat massor med info som är bra att ha. TACK
Helene Pålsson

Ljudfil till den där "fingret genom halsen" önskas! 
Michaela

Svar: Varsågod, så här låter det (PragInfo frånsäger sig härmed allt ansvar för ev. vrickade tungor ;-)

 

Vill med detta inlägg tacka "teamet" bakom denna underbara sida. Reser den 28:e December för 3:e gången till PRAG och skall fira nyår där igen.
Tack för denna sidan finns och sluta aldrig !!!!
Niklas Wibom

Svar: Tack för rosen. "Teamet" består av en person men jag gör vad jag kan :-)

Vilken underbart bra sida, nu vet jag hur mycket som helst om Prag innan jag ska åka. Ska definitift förhöra en tjeck så jag får hör hur "stick fingret genom halsen låter" : )
Anna

 

Mycket bra och informativ sida. Finns allt man behöver veta inför resan. Min sambo och jag skall åka till Prag i April. Skriver och berättar när vi kommer hem hur vi har upplevt vistelsen där.
Mvh Lilian

 

Tack för informativa och vackra sidor, nu är jag bra förberedd för min resa till Prag!
Kerstin Thuresson

 

Tack för den trevliga sidan med bra info. Lätta att läsa. Vi är i Prag 12-16 okt, och hoppas se mycket. Ska försöka hitta en stadsrundtur. 
Mvh Siw

Ni är bäst!!!

Hej på er!

Jag kollade er sist av någon anledning nu när vi skulle resa till Prag. Vi kollade priser överallt från billigt till dyrt. Sedan kom jag ihåg mina trevliga brev från Praginfo. Vi gick in på hemsidan och på ett ögonblick var resan bokad via Tjeckienexperten.

Nu ska jag in och skriva ut annat matnyttigt att ha med till Prag 17 september.

Tack ska ni ha!

Solveig

 

Mycket detaljerad och bra info.
Conny Karlsson

Kanooonbra, använder sidan varje dag inför vår resa till Prag.

Conny C

 

SUPERB !!!

Joe Datsh

Otroligt bra sida. Jag önskar att fler städer hade en sådan bra sida som den här!
Henrik

 

Vi skall till Prag i sommar och använder denna sidan som underlag för lyckad semester. Önskar alla en trevlig sommar!
Marianne

En jättebra och heltäckande sajt!
Eva Elmquist

 

Det är väldigt intressant att ni skickar info. Nu när vi har varit i Prag, vi åkte hem 3 dagar innan översvämningen . Helt underbar stad!!!
mvh Helen, med Familj

 

Jag vill tacka för en otroligt bra och informativ hemsida. Innan vi åkte till Prag i våras läste vi mycket minnesvärd info som vi sedan hade med oss på resan. En utflykt vi bland annat gjorde var till skelletkyrkan i Sedlec. Kuslig men fantastisk vacker. Tack också för den ständiga uppdateringen som sker på hemsidan.
Kerstin Sandin

 

... fin och väldigt informativ sida...
Jan Andersson

... på den här sidan kan du läsa allting du som turist behöver veta om Prag...
KLICK!

 

Jag är imponerad. En otrolig sida. Här finns allt
som en turist behöver veta. Dessutom är den
jäkligt snygg. Jag ska tipsa mina vänner som ska
ut och tågluffa senare i höst. KANON!!!!!!!!!!!
Agneta Axelsson

Ovanligt snygg webbplats - grattis! 
Lätt att orientera sig, lagom mycket bilder o text
hälsn 
Folke Andersson, nyss hemkommen från en vecka i Tjeckien

 

Vi saknar aktuella ölpriser på infosajten.
Hutte & Måns
Svar:
Dyra Hutte & Måns
en sann vän av öl frågar inte efter pris utan efter kvalité! Dock kan sägas att ölpriset i Prag ligger kring en fjärdedel av de svenska priserna.

Hej!
Söker information om svenska kyrkan i Prag. 
Hittade tyvärr inget på denna sida så jag får söka vidare.
Fin sida annars!
Sven Hedberg
Svar:
Försökte avhjälpa denna brist på Praginfo men enligt uppgift från Svenska Ambassaden i Prag har Svenska Kyrkan ingen verksamhet i Tjeckien.

 

Var i Prag i somras för andra gången. Tittade på Praginfo innan vi åkte. Barnen hälsar och tackar för tipsen om utomhusbad.
Anniqa med familj

Hej
Först måste jag ge er ros för er fina sida men hur kan ni skriva: Hur långt är det till Prag? Svar: Avståndet mellan Sassnitz och Prag är ca 500 kilometer.

Har kört denna sträcka ett flertal gånger och olika alternativ.
Själv har jag inte kommit under 630 kilometer, hade varit kul och veta vilken väg ni har beräknat detta på
Mvh Micke i Malmö

Svar: Micke tycks ha rätt - även om vi inte hunnit mäta sträckan, ändrar vi uppgiften till: ca 600 km.

 

Rosor pga en mycket bra sida för en som ska första gången till Prag, mycket bra tips

Sissi och Åke

 

Mycket bra sida, min man och jag ska åka dit nästa höst.
Gunilla Gustafsson

 

I morgon åker vi till Prag och vill bara tacka för dessa fina sidor som gav oss en hel del ny och bra information.
Det enda som jag saknar/inte finner är marknader av olika slag och aktuella dagar/tider.
Än en gång TACK.
Hälsningar
Leif M.